Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Meer zichtbaarheid met je blog website

Wil je meer zichtbaarheid met een blog website? Dan schrijven we graag bij Molenstraat 12 over jouw blog artikelen. Lees hier meer over onze mogelijkheden, want blog artikelen passen perfect op onze website. Onze doelgroep is gericht op online shoppen, alles op het gebied van fashion, originele accessoires, huidverzorging, cadeaus en wonen en zoveel meer. Wij willen ook graag meer schrijven over lifestyle, koken, fijne inspiratie en mooie uitstapjes en reizen. Voor fijne relax momenten tot leuke tips die jij met ons wilt delen! Kom je er ook gezellig bij? Vanaf augustus 2018 starten we hier ook met bloggers, met een mogelijkheid voor een jaar om bij ons te adverteren. De blog artikelen blijven hier staan en we delen je blogs via de social media op Facebook en Instagram. Bloggen is goed voor je online zichtbaarheid, wij zijn op zoek naar de leukste blog websites!

Bloggers adverteren via Molenstraat 12

Dus wil je meer naamsbekendheid met je blog website en denk je dat onze lezers en volgers met jouw blogs kennis moeten maken? Via een jaarvermelding voor €59.- exclusief BTW, schrijven wij een mooi artikel voor jou. Samen met jou, over je blog website en de invulling van de artikelen. Delen we nieuwe blogs met onze volgers en mag je ons ook zelf eigen artikelen aanleveren. Voor een fijne prijs krijg je via deze blog website bij onze doelgroep meer online zichtbaarheid. En weet dat Google dit ook heel fijn zal gaan vinden. Hierdoor gaan jouw blogs nog meer zichtbaar worden in de zoekmachine, ook op lange termijn. Dus laat je ook hier zien!

Via onze pagina ‘Adverteren‘ lees je alle informatie en kan je meteen de aanvraag doen. Daarna stuur ik je graag meer informatie om zo snel mogelijk onze fijne samenwerking te starten. Kom je er ook gezellig bij? Je bent dan ook welkom in onze besloten groep op Facebook. Hier lees je samen met de webshops onze laatste nieuwtjes en oproepjes. We werken met een kleurenthema op Instagram, waar je ook actief aan mee kunt doen.

Heb je interesse om als blogger bij ons vermeld te staan? Doe je aanvraag via deze pagina, of mail naar info@molenstraat12.nl. Daarna ontvang je meer informatie, want ik wil natuurlijk mooie beelden ontvangen voor onze artikelen en social media. Via de besloten groep, geef ik ook tips over betere online zichtbaarheid op het gebied van Social Media Marketing. Tot ziens in de groep  bloggers bij Molenstraat 12 uit Nederland!

Liefs, Audrey – Molenstraat 12

Onder Bloggers met 0 reacties op 23 juli 2018