Jessica On The Blog, is het lifestyle blog van Jessica. Ze neemt ons mee in haar wereld vol met nieuwe inspiratie. In het dagelijks leven werkt Jessica als office-assistant en in de vrije tijd schrijft ze artikelen over kunst, creativiteit, koken, lifestyle en reizen. Veel verschillende onderwerpen, maar als blogger zijn er voor haar zoveel leuke dingen om over te schrijven. In haar blogs brengt ze afwisseling in deze fijne thema’s. Dus ben je op zoek naar extra inspiratie door een bezoek te brengen aan een museum, tot het uitproberen van een nieuw recept. Maar ook neemt ze ons mee voor een bijzondere reis, of een hippe stedentrip tot het lezen van boeken en schilderen. Helemaal van deze tijd met de nieuwste trends op het gebied van de hipste trendy kleuren.

Creatief, kunst, lifestyle, voeding & reizen

Voor fijne inspiratie moet je het blog van Jessica zeker gaan volgen. Met allemaal leuke en gezellige blogs waar je veel nieuwe inspiratie door krijgt. Met tips over de leukste webshops, de tofste foodbloggers én interviews met ondernemers; die vertellen over hun passie. Met elke week een nieuw blog artikel voor nieuwe kennis met de nodige inspiratie. Er staan veel mooie blogs op de planning, denk aan Art artikelen over kunst en bezoeken aan musea en tentoonstellingen. Jessica zal ons meenemen naar het Rijksmuseum in Amsterdam, voor de laatste nieuwtjes. Daarnaast leuke nieuwe berichten via Facebook en Instagram, voor ook inspiratie via de mooie fotografie als blogger. Volg hier het dagelijks leven mee van Jessica, voor nog meer leuke inspiratie ideeën.

Creativiteit is delen! Hier laat Jessica ons haar eigen creativiteit zien, maar ook wat haar zelf inspiratie geeft. Met daarbij tips over workshops en fijne cursussen. Denk aan een fijne workshop over keramiek, wat nog op haar bucketlist staat. Wat een fijne onderwerpen om over te schrijven, voor ons om hier alles over te lezen.

Verder is Jessica gek op eten. Dus alles over koken en proeven van recepten komt ook terug op haar blog. Ze laat ook fijne food-inspiratie zien van bekende foodbloggers. Met tips voor uitgaan, gezellige lunchrooms en goede restaurants die ze met ons zal delen. We volgen Jessica natuurlijk al vijf jaar via haar voormalige webwinkel Goodiebagshop. Hier is ze altijd al met geheime recepten van de bakmixen bezig geweest. En wat fijn dat we nu via haar blog deze verder kunnen volgen. Lifestyle is een rubriek over living, fashion, beauty, feelgood en fundraising. Elke maand komt er een bedrijf in de spotlight te staan. Met bedrijven in verschillende branches van webwinkels tot stenen winkels. Van yogastudio’s tot reclamebureaus. Als ondernemer krijg je via Jessica On The Blog aandacht met je bedrijf. Via Travel brengt Jessica ons op de hoogte over de leukste stedentrips, weekendje weg en mooie reizen. Via onze Facebook pagina delen we graag nieuwtjes van Jessica On The Blog!