Hoewel we nog regelmatig getrakteerd worden op prachtige zonnige dagen, is de herfst dan toch echt begonnen. Steeds vaker wordt ik ’s nachts wakker van de tikkende regen op het dak. Ondanks dat ik van de zomer houd, kan ik ook echt genieten van de ochtenden waarbij de zon nog op moet komen en de plassen zichtbaar zijn in de schemering van de lantaarnpalen. Natuurlijk is het dan wel zo fijn als we met mooie regenlaarzen de deur uit kunnen gaan. Niet alleen omdat je daar zo lekker mee kunt stampen, maar ook natte sokken voorkomt. Lees mijn tips met originele webshops die ik heb gespot bij Winkelen in Holland!

Gelukkig zijn deze verkrijgbaar bij Waterschoentje.nl. Je vindt ze in alle kleuren van de regenboog, voor jong én oud. Ik weet zeker dat de Blade & Roze laarsjes helemaal in de smaak zullen vallen bij je kids. Ze zijn vrolijk, hebben een zachte binnenvoering en zijn ook nog eens hip met de stoere sierveters. Houd je meer van simpel, maar wel stijlvol? Dan zijn de Druppies regenlaarsjes iets voor jou. Helemaal handgemaakt van 100% natuurrubber. Hierdoor hebben ze een perfecte pasvorm.

Uiteraard is het wel zo fijn om tijdens de drukke ochtenden even snel je tas mee te kunnen grissen. Nadenken over een mooie tas, passend bij je outfit, is er dan eigenlijk niet. Met de mooie tassen van Purdies heb je dit probleem niet meer. Deze tassen zijn neutraal van kleur, maar zijn ontzettend stijlvol en passend bij de herfst. Ze zijn lekker groot, dus genoeg ruimte voor je agenda, flesje water, telefoon en volgestouwde portemonnee.

Maar niet alleen jij wilt in stijl de deur uit gaan. Je dochters moeten er natuurlijk ook fris en fruitig uitzien. Laat dat nou net de specialiteit van Staartjes en Strikjes zijn. Hier vind je de leukste haarbandjes, speldjes en strikjes. Nieuw in de collectie zijn de babyhaarspeldjes en haarlokspeldjes. Zo kan zelfs jouw babymeisje goed gestyled de deur uit. De keuze is reuze, dus hier kun je tijdens een regenachtige herfstdag wel goed in uitleven.

En over portemonnee gesproken, een beetje afwisseling is natuurlijk wel leuk. Bij Bijzonder Mooi vind je de meest prachtige designs. Je kunt ze helaas n iet volstouwen, maar zijn wel perfect voor een dagje festival of beurs. Precies genoeg ruimte voor al je muntgeld en belangrijkste pasjes. Máár de webshop zou niet bijzonder zijn als er niet meer bijzonders te zien is. Zo vind je er ook hele toffe DIY projectjes, helemaal passend bij de herfst. Veel inspiratie plezier bij de leuke webshops, voor uren gezellige shopplezier!