Een goed verhaal

Mijn naam is Mirjam Hart en ik ben gek op een goed verhaal. Ik ben tekstschrijver, blogger en social influencer. Voor mijn werk mag ik graag verhalen van bedrijven vertellen in zowel woorden als beelden. Ontzettend leuk om te doen, maar zelf zit ik ook vol verhalen die ik graag met je wil delen. Mijn persoonlijke blog ‘Een goed verhaal’ is een verzameling van al die verhalen.

Eenvoudige DIY’s, de leukste webshops met de ‘winkeltip van de week’, uitjes voor jonge gezinnen, lekkere recepten en fijne interieurinspiratie. Maar ook hartverwarmende initiatieven die ik graag wat extra in het zonnetje wil zetten. Kortom, alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Het een Feel Good blog waarmee ik anderen probeer te inspireren en te vermaken.

Een goed verhaal

Spread happiness like confetti!

Het blog van Een goed verhaal is onderverdeeld in het snel zoeken naar de meeste inspirerende blog verhalen. Lees verhalen via de items wonen, eten en drinken, Do it Yourself, favorieten, vrije tijd en ‘The Baby Project’. Via Instagram geeft Mirjam Hart bijzonder veel fijne inspiratie aan volgers in binnen- en buitenland. Sinds 2016 ook vaste blogger voor de website Hip & Stip Kaarten met maandelijkse inspiratie in bijzonder papierwaar. Met haar kracht voor bijzondere fotografie in combinatie met de mooie verhalen, is de website een aanrader om vanaf nu ook te gaan volgen.

Mirjam Hart – Een Goed Verhaal
Volg Een Goed verhaal ook via Facebook en Instagram