Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Willy Mans Retail coaching & Training

Willy Mans is coach en retail deskundige met meer dan 35 jaar ervaring in verkoop en managementfuncties. Ze geeft haar deskundigheid over aan managers en medewerkers in de retail winkels. Het gaat hierbij om het vergroten van de omzet en de onderlinge samenwerking in het team bij een winkel, te optimaliseren. Met ondersteuning voor filiaalmanagers om sterker te worden in hun leiders kwaliteiten. De focus ligt op kennis overdracht, beleving krijgen met de winkel en de klanten en het enthousiast overbrengen wat je verkoopt. Met altijd een passie voor de retail, de winkel, de producten en de werkzaamheden voor de klanten.

Vergroot je manager deskundigheid

Je wilt de beleving van jouw winkel voor de klant vergroten en de vakkennis van jouw personeel verbreden. Daarbij wil jij je onderscheiden en winnen van de verkoop via webshops op het internet. Ook wil je het ziekteverzuimpercentage zo laag mogelijk houden door te zoeken naar verbeteringen in  het team en in jouw aansturing en management. Hiervoor geeft Wily Mans een mooi aanbod in de basistraining voor leidinggevende en managers. Wil je leren om jouw team nog meer te verbinden? Lees hier alles over deze basistraining.

Medewerkers met passie voor Retail

Want het gaat om jou als medewerker, als je werkzaam bent in een winkel. Je kunt het beste uit jezelf halen met jouw talent voor retail en daarbij een fijne werkplek maken. En het bewust beleven van wat er in een winkel gebeurt door jou en je collega’s met openheid voor de klanten. Ga voor een goede sfeer in een gezellig team, dat zal de samenwerking altijd ten goede komen. En deze zaken zijn ook allemaal van invloed op de klant, daar gaat het om. Willy Mans heeft ook een fijne basistraining voor medewerkers voor klantgericht verkopen.

Willy Mans Retail Coaching & Training is het adres voor de retail. Jouw kompas voor meer succes met effectieve coaching, begeleiding en training. Voor meer structuur en bedrijfsvoering, optimaliseer je team van medewerkers en vergroot hiermee je omzet. Volg fijne adviezen en tips van Willy mee via de social media.

Onder Bedrijven met 0 reacties op 27 juli 2019