Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Studio Online Marketing

Studio Online Marketing

Wil jij je bedrijf of webwinkel tot een succes maken? Dan kun je daarbij vaak wel wat hulp gebruiken. Studio Online Marketing geeft advies en ondersteuning aan online ondernemers op het gebied van online marketing, social media en telefonische acquisitie. Of je nu alleen een persoonlijk advies wil of ook werkzaamheden wil uitbesteden, Audrey helpt je graag. Maak een succes van je bedrijf, terwijl je zelf tijd overhoudt voor de dingen die je leuk vindt en waar jij goed in bent. Bekijk via diensten de vele mogelijkheden en download een gratis waardevol E-book met Top 15 tips! Speciaal voor je bedrijf of webwinkel voor nog meer online zichtbaarheid.

Vergroot je zichtbaarheid via de social media scan

Ben je actief op social media, maar levert dat te weinig klanten op? Laat dan eens een Social Media Scan uitvoeren voor je bedrijf. Studio Online Marketing kijkt kritisch naar hoe je social media op dit moment is ingezet en hierbij ontvang je een uitgebreid rapport met vele tips en verbeterpunten. Met dit rapport ga je zelf aan de slag om meer klanten te trekken en aan je bedrijf en/of webwinkel te binden.

In 9 categorieën zal er gekeken worden naar je website, de vormgeving, zichtbaarheid van de social media tot aan de inhoud van de bedrijfspagina. Met veel extra informatie om dit actief in te gaan zetten. Met als doel een nog groter bereik en zichtbaarheid om nieuwe klanten naar je website te trekken. Veel webshops hebben hier al gebruik van gemaakt, voor een groter bereik en nieuwe klanten. Met een persoonlijk rapport, waar een fijne bonus bij zit; or extra advies en een duidelijk plan en strategie voor het inzetten van de social media.

Top 15 Facebook Marketing Tips

Download de Top 15 Facebook Marketing Tips van Studio Online Marketing. Start elke week met twee nieuwe tips, zet deze in via je Facebook pagina. Voor een groter bereik, meer interactie en onlinze zichtbaarheid. Via tips & tricks blijf je zo ook van informatieve blogs op de hoogte. Volg Studio Online Marketing ook mee via Facebook en Instagram. Wil je advies of ondersteuning in de social media, online marketing of vormgeving? Kijk verder op de website van Studio Online Marketing, vraag een social media scan aan, download het nieuwste E-book of kijk verder naar alle overige diensten met diverse samenwerkingen. Ook ben je van harte welkom in de Community groep op Facebook; 52 Weken Conent Marketing, voor nog meer tips, polls en andere ondernemers.

Onder Bedrijven met 0 reacties op 4 januari 2018