Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Studio Kikor

Heb jij een bedrijf dat zich helemaal richt op producten of diensten voor kinderen? Wil je graag een nieuwe en unieke uitstraling voor je bedrijf, product of grafisch ontwerp? Dan kan ik je hierbij helpen. Ik ben Tessa, illustrator en grafisch vormgever met een liefde voor kleur en typografie. Maak ook kennis met Studio Kikor.

Illustraties en ontwerpen maken voor kinderen daar hou ik van. Ik wil ouders en kinderen blij maken, een lach op hun gezicht brengen. Heb je een bedrijf dat zich richt op kinderen? Of misschien ontwikkel je wel producten voor kinderen en kan je wel een nieuw ontwerp gebruiken, neem dan eens een kijkje bij Studio Kikor. Ik kan je helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe stijl voor je uitingen van je bedrijf zodat een logo, huisstijl items, flyers of posters. Een duidelijke en herkenbare uitstraling van je bedrijf geeft je klanten vertrouwen. En zorgt er voor dat klanten jou bedrijf niet snel vergeten. Bekijk hier fijne mogelijkheden voor grafisch ontwerp.

Ontwikkel jij producten voor kinderen en ben je op zoek naar een nieuwe frisse stijl voor op je producten? Mijn illustraties zijn vrolijk en kleurrijk en spreken zowel kinderen als volwassenen aan. Heb je hulp nodig bij het maken van een prentenboek? Of zoek je een uniek patroon voor op een nieuwe collectie artikelen. Ik help je graag bij het maken van een uniek ontwerp, passend bij jou bedrijf en uitstraling. Ik maak de illustraties en je kan er daarna zelf mee aan de slag. Maar ik kan ook naast illustraties, het grafisch ontwerp voor je regelen. Wel zo makkelijk! Hoef jij niet meer op zoek naar iemand die het druk klaar kan maken en heb je alles in één keer geregeld. Van concept, ontwerp en realisatie tot druk klaar maken en aanleveren.

Heb je nou geen eigen bedrijf maar wel interesse in een samenwerking, ook dat is geen probleem. Ik werk ook voor particulieren aan verschillende opdrachten. Wil je graag een geboortekaart of uitnodiging helemaal op maat gemaakt? Zodra jij zeker weet dat je een eigen en uniek ontwerp in handen hebt. Daar kan ik je bij helpen! Ik maak het ontwerp voor de kaart helemaal naar wens, met illustratie of alleen grafisch met typografie.

Misschien een kleurrijk patroon of juist met een lijntekening. Ik help je van ontwerp tot de uitstraling. Hoef je het zelf alleen nog maar naar de drukker te sturen als het klaar is! Interesse in een samenwerking of wil je graag kennis maken? Neem dan contact op via info@studiokikor.nl of Telefoon: 06-22092379.

Onder Bedrijven met 0 reacties op 16 november 2018