Voetreflexmassage Marjolein van Meurs

Wat is een complete wellness voetbehandeling fijn, om tot rust te komen. Niet alleen in de zomer moeten we goed voor onze voeten zorgen, maar zeker ook in de winter. Massagepraktijk Marjolein van Meurs uit Rosmalen, heeft alles waar je naar op zoek bent. Of je nu gaat voor een complete wellness voetbehandeling, voetreflexmassage of een Indiase hoofdmassage. Ben je toe aan rust en ontspanning? Heb je (stress) klachten of zoek je ondersteuning hierbij? Geniet hier van een fijne behandeling. Hier wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten die biologisch, dierproefvrij, zonder microplastics zijn. Met Botanical Beauty, als Nederlands product. ‘Want wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren’, zegt Marjolein van Meurs.

Wat is voetreflexmassage?

Voetreflexmassage is een fijne, ontspannende massage die geschikt is voor jong en oud. Het kan ondersteuning bieden bij heel veel lichamelijke en psychische klachten. Denk aan chronische pijn, hooikoorts, hoofdpijn, migraine, burn-out en overgangsklachten. Maar zeker ook bij stress- en spanningsklachten tot slaapproblemen. Tijdens een voetreflexmassage worden de punten en zones op de voet gemasseerd die in verbinding staan met bepaalde lichaamsdelen en organen. Hierdoor wordt het proces van het lichaam gestimuleerd. Want voetreflexmassage laat zien dat lichaam en geest één geheel zijn. Want lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en stress. Boek hier een behandeling of ga voor een complete Wellness voetbehandeling.

Webshop met natuurlijke producten

De producten van Botanic Beauty worden in de praktijk van Marjolein gebruikt, maar zijn ook in de webshop verkrijgbaar. In deze tijd maken we steeds bewuste keuzes ook bij de verzorging van ons lichaam. Alle producten zijn 100% natuurzuiver en hier worden alleen ingrediënten gebruikt, die je ook kunt eten. Ze zijn biologisch, dierproefvrij en zonder microplastics. Het past heel goed bij de massages in de praktijk. En hierbij staat ontspanning centraal, want vanuit hier komt er rust en ruimte om je lichaam te herstellen. Je lichaam kan een heleboel zelf, maar dan moet je het wel een kans geven. Ook de producten die je gebruikt zijn van invloed op je lichaam. Met deze fijne natuurlijke producten kun jij je voeten en benen goed verzorgen en ze de aandacht geven die ze verdienen. Stel een cadeau pakket naar wens samen, maak kennis met deze fijne producten.

Tijd voor jezelf, met rust en ontspanning

Neem een kijkje op de website van Massagepraktijk Marjolein van Meurs. Zelf heb ik een complete Wellness behandeling met voetreflexmassage ervaren, met deze fijne producten. Lees de informatie blogs, boek de thuiscursus of plan een massage in de praktijk in Rosmalen. Via de webshop kan je met de praktische tips van Marjolein zelf thuis nog meer tijd voor jezelf nemen met rust en ontspanning. Want met deze eerlijke, natuurlijke producten zal jij ook een moment voor jezelf nemen. Juist in de drukke tijden, moeten we hier nog meer bewust bij stilstaan. Wil je meer informatie over voetreflexmassage, hoofdmassage of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Marjolein van Meurs, of bestel deze fijne producten in de webshop.