Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Groothandel Gelukspoppetjes.eu

Geluk, dat willen we toch allemaal? En zeker lang gelukkig blijven. Maar in tijden is het ook fijn om geluk door te geven. In tijden van ziekte, verdriet, blijdschap en alle mooie momenten in het leven. Het is fijn om een schrijfkaart te sturen met een mooie quote, of een gelukspoppetje met een klein cadeautje door te geven. Je bent aan het juiste adres via webshop Gelukspoppetjes.eu, al vele jaren schrijven we blog artikelen over deze mooie producten met geluk. Maar wist je dat hier ook een grote en exclusieve groothandel achter zit? Het adres waar je de ruime collectie gelukspoppetjes als Wholesale kunt bestellen. Als bedrijf, voor je website, en voor eigen verkoop in de webshop. Met zoveel mogelijkheden, om geluk als bedrijf ook door te kunnen geven.

Geluk zit in de kleine dingen

Met het brede assortiment vol geluk wil dit vrolijke bedrijf graag jouw partner in geluk zijn. Door de vele unieke ontwerpen zorgen ze elk seizoen weer voor een verrassend nieuwe collectie. Een groot deel van de collectie is ontworpen door de eigen grafische ontwerper, zodat er ook naar wensen van bedrijven wordt gekeken. Producten kunnen worden aangepast met eigen logo, tot illustraties naar wens. De producten zijn geschikt voor webshops die graag cadeau artikelen willen uitbreiden met geluk. Maar ook bedrijven als bloemisterijen, online shops, diverse soorten winkels en zorginstellingen. Ben je ook op zoek naar geluk om te versturen?

Maatwerk voor bedrijven

Groothandel Gelukspoppetjes.eu voelt zich maatschappelijk betrokken bij vele projecten, het meewerken aan goede doelen, tot aan alles voor de zorg tijdens de coronacrisis. Ze werken actief samen met een dagopvang voor mensen met een beperking. Voor veel werk, zodat deze mensen altijd met geluk bezig zijn. Ze voelen zich hier volwaardig, gelukkig met prachtig gelukswerk. Ook staat het milleu hier centraal, als het hergebruiken van producten binnen het bedrijf. Denk aan verpakkingsmateriaal met de gedachte van duurzaamheid.

Wil je als bedrijf of webwinkel via de groothandel ook inkopen doen? Bekijk hier alle informatie en neem contact op met Jans Pilmeyer van Gelukspoppetjes.eu en de Groothandel. Werk als bedrijf mee aan het doorgeven van geluk voor anderen. Met de grootste collectie gelukspoppetjes en producten voor bedrijven, scholen, tot aan grote zorginstellingen binnen Nederland. Vraag als bedrijf hier je eigen account aan, kom in de wereld van veel geluk via Gelukspoppetjes.eu. Voor relatiegeschenken en persoonlijke creatieve cadeaus voor je klanten.

Onder Bedrijven met 0 reacties op 27 juli 2020