Blond Amsterdam wenskaarten

Hip & Stip Kaarten voegt sinds kort, naast unieke ontwerpers, ook grote merken toe aan het assortiment. Onder andere gaat het hierbij om Blond Amsterdam, een merk dat bekend is in servies, maar ook papierwaar in de collectie heeft. Bij Audrey in haar webwinkel zijn nu zes verschillende wenskaarten met verschillende thema’s verkrijgbaar! Het gaat hierbij om ‘verjaardag/feest’, ‘woning’, ‘huwelijk’, ‘bedankt’ en ‘sterkte’. Drie kaarten met het eerste thema zijn niet op de bovenstaande foto te bekijken, de rest van de onderwerpen wel.

Blond Amsterdam wenskaarten 2

Dit is een van de wenskaarten uit het zakje. De binnenkant is gewoon blanco, dus je kunt er heel wat tekst in schrijven. Kenmerkend aan blond zijn echt deze typische illustraties. Heerlijk vrolijk, net als de kleurtjes. Ik zou het zelf niet kunnen, omdat ik daarvoor gewoon simpelweg te precies ben. Daarom vind ik het knap dat anderen dit wel kunnen. Het heeft dan ook een erg leuk effect. De wenskaarten zijn gedrukt op stevig en glanzend papier, de binnenkant is mat.

Blond Amsterdam wenskaarten 1

Bij de wenskaarten zitten enveloppen. De bovenstaande om precies te zijn. Hoe ze op het ontwerp zijn gekomen, weet ik niet. Ik vind het wel wat hebben. De stipjes lijken er op getekend te zijn met witte stift, maar het zit gewoon in het ontwerp. Ik vind de envelop op zich heel leuk en de wenskaart past er ook goed in ondanks dat het slechts een kleurtje is.

De wenskaarten van Blond Amsterdam zijn voor €2,50 per stuk verkrijgbaar bij Hip & Stip Kaarten.