Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Liefs uit Holland
hipste Hollandse kaartenlijn
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Winkelen in Holland

Voor (web)winkels die hun producten graag nog extra onder de aandacht willen brengen via de social media, ben je aan het juiste adres bij Winkelen in Holland. Wij schrijven graag voor winkels over leuke tips en acties op het gebied van wonen en interieur, papierwaar en stationary, kinderkleding en hippe accessories, de mooiste producten voor de kinderkamers. Maar ook alles op het gebied voor onze hippe kids traktaties, van cadeaus, sieraden, tassen, fournituren tot geboorte- en trouwkaarten. Wij blijven op zoek naar nieuwe winkel items.

Winkelen in Holland

Wij schrijven via het Winkelen in Holland blog en Molenstraat 12. Voor alle winkels die zijn opgenomen in onze winkelstraat, vind je ook een eigen pagina via onze webwinkel Hip & Stip Kaarten. Dé leukste winkelstraat met grachtenpand uit Holland. Voor meer zichtbaarheid in de zoekmachines én extra naamsbekendheid in Nederland.

Adverteren bij Winkelen in Holland

WinkeleninHolland_vierkantWil je ook jouw winkel laten opnemen bij Winkelen in Holland? Bekijk onze diverse vormen van adverteren. Winkels met Kamer van Koophandel inschrijving zijn welkom in ons grachtenpand. Bekijk onderstaande vormen van adverteren, de aanvraag kun je ook doen via onze webwinkel, of via menu Adverteren. Wij versturen alle informatie via mail, zodat de winkels snel opgenomen kunnen worden via WIH & Molenstraat 12. Het is ook mogelijk een advertentie te plaatsen in het Winkelen in Holland magazine.

Klik hier voor de mogelijkheden.

www.winkelen-in-holland.nl

Twitter: @winkelenholland
Facebook: Winkelen in Holland