Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Liefs uit Holland
hipste Hollandse kaartenlijn
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Goede voornemens 2017

Een nieuw jaar met nieuwe kansen; we heffen alweer het glas en proosten op het nieuwe jaar! Daarom ben ik al begonnen met het noteren van mijn goede voornemens. Want lijstjes maken… daar ben ik gek op! Ik heb al aardig wat verbeterpunten voor mezelf bedacht. Dankzij de webshop Hip & Stip Kaarten kan ik mijn goede voornemens in stijl noteren, want ik heb hier de vrolijkste schrijfblokken en notitieboekjes gespot. Ok vooruit… en nog wat leuke stickers en maskingtapejes. Komen we meteen uit bij punt 1 op mijn lijst; bewuster shoppen.

Mijn goede voornemens

Goede voornemens zijn bij mij eigenlijk meer een traditie dan dat ik ook werkelijk mijn leven rigoureus ga veranderen. Eigenlijk ben ik hartstikke tevreden en zelfs mijn eigen gekkigheden durf ik steeds meer voor lief te nemen. Maar het maken van dit soort lijstjes helpen mij wel weer iets bewuster te worden van mezelf en hoe ik in het leven sta. Klinkt zwaar hé? Maar zo bedoel ik het niet. Het is gewoon af en toe best leuk om stil te staan bij wat je hebt, wat je wensen zijn en wat je visie voor de toekomst is. Mijn goede voornemens zijn deze keer dan ook echt geen strenge regels waarvan ik al bij voorbaat weet dat ik geen enkel punt van mijn lijstje kan afvinken tegen het eind van het jaar. Bekijk de leuke to-do blokken bij Hip & Stip Kaarten van Kaartje of Kip en Love Sam.

Beter leren plannen

Kan ik de genietmomentjes ook inplannen, vraagt de eeuwige planner in mij zich af? Vast wel een beetje. Door iedere ochtend een lijstje voor mezelf te maken met daarop alle belangrijke punten die op die dag gedaan moeten worden. Zodat ik meer rust in mijn hoofd krijg en hopelijk meer tijd over voor spontane mindfulness momenten. Met deze notitieblokken en notitieboekjes van Pip Studio moet dat zeker gaan lukken!

Lieve groet,
Mirjam Hart

Mirjam is blogger bij Hip & Stip Kaarten; bekijk de website Een Goed Verhaal

Onder Hip & Stip kaarten met 0 reacties op 14 januari 2017