Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Liefs uit Holland
hipste Hollandse kaartenlijn
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Bijouterie Fleurie

Bijouterie Fleurie

Op zoek naar sieraden die met passie en liefde zijn gemaakt? Bij Bijouterie Fleurie, de webwinkel van Fleur Thomson, ben je op het juiste adres! Zeker vanwege de ruime keus aan kwaliteitssieraden die lief zijn voor de portemonnee. Dezelfde luxe en klantvriendelijkheid komt ook tot uiting in de vormgeving van de webwinkel.

Simpel en elegant!

Zodra je op de voorpagina van Bijouterie Fleurie komt, krijg je meteen het bovenstaande gevoel. Een mooie slider met korte, maar krachtige informatie. Net als de rest van de indeling overigens. De nieuwste producten vind je op de homepagina terug, maar ook in de navigatie, die verder ook heel overzichtelijk is. Alles wat belangrijk is, staan in de eerste paar regels van de webwinkel en onderin vind je alles terug met nog even iets extra’s. Een fijne webwinkel om bij de gaan shoppen!

Ook de categoriepagina’s zijn prettig. Door de foto’s, titels en prijzen weet je meteen waar je aan toe bent bij een product. Voor meer informatie kun je altijd naar de productpagina gaan. Het enige nadeel is dat je een product niet vanaf de categoriepagina in je winkelmandje kunt stappen. De informatie op productpagina’s staat heel kort en krachtig weergegeven. Dus… op zoek naar mooie sieraden? Bijouterie Fleurie is the place to be!

Onder Reviews met 0 reacties op 7 december 2015