Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Liefs uit Holland
hipste Hollandse kaartenlijn
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Archief van Reviews

BeebieShop

Iets waar ik echt aan denk bij baby’s, is roze en blauw! Natuurlijk is dit tegenwoordig niet altijd meer, maar BeebieShop speelt hier toch goed op in. Niet alleen de kleuren, maar ook de naam en het logo zijn goed …

Onder Reviews met 0 reacties op 7 november 2016
De Oude Speelkamer

De Oude Speelkamer

Wil je liever geen standaard, maar retro speelgoed en woonaccessoires voor kinderen? Bij De Oude Speelkamer ben je op het juiste adres!

Onder Reviews met 0 reacties op 7 oktober 2016

Gelukspoppetjes

Een wereld vol geluk! Gelukspoppetjes.eu is een webwinkel waar je geluk voor jezelf, een vriendin, je grootouders en nog meer mensen kunt halen.

Onder Reviews met 0 reacties op 9 september 2016

Tulpjes

Heb je een originele corsage nodig? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, Koningsdag en andere gelegenheid? Tulpjes biedt een Hollandse uitkomst in vele varianten!

Onder Reviews met 0 reacties op 7 augustus 2016

Natuurlijk Fijn!

Natuur en rust zijn twee woorden die meteen naar voren komen wanneer je naar Natuurlijk Fijn! gaat. Het is een webwinkel met natuurlijke producten voor onder andere het huis en het lichaam.

Onder Reviews met 0 reacties op 7 juli 2016

Staartjes en Strikjes

Als ik op Staartjes en Strikjes terecht kom, krijg ik meteen een fris, vrolijk en fijn gevoel! Niet alleen de producten zijn leuk (voor in het haar), ook de website heeft een goed verzorgde vormgeving. 

Onder Reviews met 0 reacties op 7 juni 2016

Love Arganolie

De webwinkel van Love Arganolie is van Astrid van Kollenburg, een persoon met wie Molenstraat 12 veel samenwerkt.

Onder Reviews met 0 reacties op 7 mei 2016

Little Cool

Welkom bij LittleCool, het leukste kinderwarenhuis! En het is ook wel zien dat het voor kinderen is op de voorpagina.

Onder Reviews met 0 reacties op 7 april 2016

Twee Ons Geluk

Twee Ons Geluk is een webwinkel voor de mama (to be) én kroost, beheerd door twee ouders. Er staan allerlei artikelen rondom zwangerschap en ouderschap online die handig zijn voor jong en oud!

Onder Reviews met 0 reacties op 7 maart 2016

Hip in Beeld

Winkelen in Holland doe je bij veel webwinkels, maar… ook bij Hip in Beeld: koop je vormgeving en fotografie gemakkelijk online in!

Onder Reviews met Reacties uitgeschakeld voor Hip in Beeld op 7 januari 2016