Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Archief van Reviews

BeebieShop

Iets waar ik echt aan denk bij baby’s, is roze en blauw! Natuurlijk is dit tegenwoordig niet altijd meer, maar BeebieShop speelt hier toch goed op in. Niet alleen de kleuren, maar ook de naam en het logo zijn goed …

Onder Reviews met 0 reacties op 7 november 2016

Tulpjes

Heb je een originele corsage nodig? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, Koningsdag en andere gelegenheid? Tulpjes biedt een Hollandse uitkomst in vele varianten!

Onder Reviews met 0 reacties op 7 augustus 2016

Natuurlijk Fijn!

Natuur en rust zijn twee woorden die meteen naar voren komen wanneer je naar Natuurlijk Fijn! gaat. Het is een webwinkel met natuurlijke producten voor onder andere het huis en het lichaam.

Onder Reviews met 0 reacties op 7 juli 2016

Staartjes en Strikjes

Als ik op Staartjes en Strikjes terecht kom, krijg ik meteen een fris, vrolijk en fijn gevoel! Niet alleen de producten zijn leuk (voor in het haar), ook de website heeft een goed verzorgde vormgeving. 

Onder Reviews met 0 reacties op 7 juni 2016

Love Arganolie

De webwinkel van Love Arganolie is van Astrid van Kollenburg, een persoon met wie Molenstraat 12 veel samenwerkt.

Onder Reviews met 0 reacties op 7 mei 2016

Little Cool

Welkom bij LittleCool, het leukste kinderwarenhuis! En het is ook wel zien dat het voor kinderen is op de voorpagina.

Onder Reviews met 0 reacties op 7 april 2016

Hip in Beeld

Winkelen in Holland doe je bij veel webwinkels, maar… ook bij Hip in Beeld: koop je vormgeving en fotografie gemakkelijk online in!

Onder Reviews met Reacties uitgeschakeld voor Hip in Beeld op 7 januari 2016

JillzzStuff

Een frisse look op het eerste op zicht bij JillzzStuff. Het assortiment? Tassen en accessoires voor kinderen en dames, af te lezen aan de duidelijke categorieën in de header. 

Onder Reviews met 0 reacties op 7 november 2015

Cardcetera

Cardcetera is een online kaartenwinkel waar je allerlei ansichtkaarten kunt krijgen! Een webwinkel in het Engels, maar later ook vertaald naar het Nederlands. Geweldig universeel dus!

Onder Reviews met 0 reacties op 7 september 2015

Birdy Blue’s

Ben je op zoek naar leuke accessoires of cadeau voor kinderen? Bij Birdy Blue’s ben je dan op het goede adres. De eerste indruk is: lief, zacht en vintage. Ik word gewoonweg rustig als ik op de webwinkel kom.

Onder Reviews met 0 reacties op 7 mei 2015