Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

TYPE10

TYPE10 voor online en persoonlijke typelessen: Leren typen met persoonlijke begeleiding, dat doe je bij TYPE10. Start een online cursus of ga voor persoonlijke begeleiding in Rosmalen en regio Den Bosch. Start vandaag nog de online cursus! De leerlingen leren bij TYPE10 in 12 tot 15 weken blind typen. Op locatie krijgen kinderen persoonlijke begeleiding, wordt er gekeken naar de juiste vingerzetting en houding. Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding bij een typecursus belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van kinderen. TYPE10 helpt je hierbij op afstand. Ze werken met een online programma en de cursus is als game opgezet. Dit spreekt veel kinderen aan die vanaf groep 5 van de basisschool mee doen. De kans dat ze de eindstreep halen is veel groter, waarbij de eindscore van deze kinderen met online begeleiding gemiddeld 15% hoger is.

 • Leren typen met persoonlijke begeleiding
 • Blind leren typen met 10 vingers
 • De lessen worden gegeven in kleine groepjes
 • Persoonlijke en online begeleiding
 • De typelessen zijn opgebouwd in game-vorm
 • Overal oefenen via internet na schooltijd
 • Voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool
 • Ook geschikt voor kinderen met Dyslexie
 • In 12 tot 15 weken leer je goed en snel computertypen
 • Examen aanvragen bij minimaal 100 aanslagen per minuut

 

Met TYPE10 kan je prima alleen leren, maar de cursus is ook te volgen samen met je broers of zussen, vriendinnen en klasgenoten in je eigen oefengroep. TYPE10 werkt samen met basisschool in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen, om na schooltijd samen de typeles te volgen. Hier wordt je intensief begeleidt door TYPE10. Bekijk alle informatie op de website en kies voor online lessen met of zonder begeleiding en bekijk de mogelijkheden om in te schrijven via een basisschool in Brabant. Meld je aan voor de online cursus of voor de groepslessen.

 • Online lessen zonder begeleiding €59,95
 • Online lessen met begeleiding €79,95
 • Groepslessen met persoonlijke begeleiding €119,95

De online typecursus voor kinderen is mogelijk met of zonder begeleiding. Het online programma wordt doorlopen via TypeWorld zelfstandig. De kinderen krijgen hierbij instructies van de virtuele typedocente. Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor begeleiding van typedocente Angelique van TYPE10, zo zal je kind 25 weken op afstand online worden ondersteund. De online typecursus kan naar wens elke maand worden gestart.

Uit onderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen is gebleken dat kinderen, die op jonge leeftijd met tien vingers leren typen, zicht gemakkelijk kunnen aanpassen op de middelbare school. Het maken van werkstukken en verslagen wordt een stuk eenvoudiger. Heb je vragen over de online typecursus? Neem contact op via onderstaande gegevens met TYPE10.  Meld je aan voor de lessen en volg ook de Facebook pagina van TYPE10.

TYPE10 is gevestigd in Rosmalen, neem via deze pagina voor vragen contact op. Direct aanmelden?

Veel succes bij TYPE10! Docente Angelique staat voor leerlingen klaar, kom naar TYPE10 voor jouw diploma.

Onder Bedrijven met 0 reacties op 1 april 2018