Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Paper, crafts & design

Nouk-san

Hi! Mijn naam is Anouk Hempenius, maar online kennen veel mensen mij als Nouk-san. Het begon ooit gewoon als een nickname voor fora en later ook social media, maar het groeide al snel uit tot meer. Ik blog, ik ontwerp en ik verkoop. Maar eigenlijk ben ik gewoon bezig met mijn grootste passies “paper, crafts & design”, zoals mijn tagline luidt. En het is allemaal enorm in het nauw verbonden…

Paper, crafts & design

De werkzaamheden die ik momenteel uitvoer, begonnen eigenlijk allemaal met bloggen. Ik gebruikte mijn website eerst als een online dagboek, maar intussen leerde ik coderen en ontwerpen. Langzaamaan begon ik steeds meer creatieve projecten te delen, net als tips omtrent stationery. Voordat ik het eigenlijk zelf door had, blogde ik alleen nog over “paper, crafts & design”! Ik ben niet echt onder te verdelen in één niche, maar toch staat het allemaal met elkaar verbonden. En juist de variatie en combinatie maakt mij blij.

Opdrachten van klanten

Al vrij snel nadat ik mijn eigen websites begon vorm te geven, kreeg ik vraag van anderen of ik iets voor hen kon betekenen. Niet alleen op het gebied van coderen, maar ook ontwerpen. Dit resulteerde erin dat ik me in juli 2011 inschreef bij de Kamer van Koophandel. Intussen focus ik me iets meer op . Ik heb onder vele namen gewerkt, maar ik keer altijd weer terug naar Nouk-san (zodoende ook nu weer: alles onder één noemer en op één website).

Nouk-san

Liefde voor papier

Van jongs af aan heb ik al een voorliefde voor (ansicht)kaarten gehad. Ik heb enorm veel oude verjaardags- en kerstkaarten in de kast liggen! Op de middelbare school werd ook mijn passie voor stationery aangewakkerd. Ik schrijf hierover op mijn blog, maar doordat ik zelf graag creatief bezig ben en ontwerp, heb ik door de jaren heen ook mijn eigen collectie uitgebracht. Ik verkoop alle items via mijn webwinkel Post & Papier met verschillende andere merken waarbij ik mijn persoonlijke favorieten uitzoek. De naam van mijn collectie is echter wel Nouk-san en staat ook in z’n geheel online op mijn website (met link naar P&P om te bestellen)!

Kortom: ik blog, ik ontwerp en ik verkoop met veel liefde en plezier rondom “paper, crafts & design”! Ik heb al veel mensen kunnen inspireren en helpen, maar ik hoop dit natuurlijk ook te blijven doen. Mijn hobby is mijn werk! Klop vooral bij mij aan als ik ergens bij kan assisteren.

Lieve groet,
Anouk Hempenius
www.nouk-san.nl

Onder Bedrijven met 0 reacties op 10 december 2017